Like ons op Facebook

Openingstijden

Bedrijven competitie 4-3-15

Vreezen Totaalbouw winnaar bedrijven competitie 3 maart

Dinsdagavond 03-03-2015 Bedrijven competitie wordt verreden in tegengestelde richting.

Na de loting gaan we van start met de kwalificatie.

In de 1 lap is het Rotiko Racing welke de pole pakt gevolgd door KCR met daar achter Windje mee. Team X en Slager bouw en Auto service Ram sluiten de rij.

De start van de race begint niet zonder slag of stoot. KCR krijgt meteen een stop en go ivm inhalen voor de start lijn. Jammer want KCR is een potentiële  podium kandidaat gezien de team samenstelling.  Hoe verder de race volgt hoe meer de gevechten om een positie komen. Voor elk plekje wordt gestreden wat resulteert in een aantal waarschuwingen voor enkele teams.

Tot net voor de tweede pit window houdt Rotiko Racing  de leiding in de race. In een fel gevecht om de eerste plek, is het Karting Goes welke de p1 in neemt en Rotiko Racing terug valt in de race. Het zijn dan de top 3 van vorige race welke het verschil kunnen maken.

Het is in de derde stint van de race als Vreezen Totaalbouw zich naar voor weet te rijden en deze positie vast kan houden. In de laatste stint  is het Auto service Ram welke nog een plek kan winnen en doet dit dan ook met een gewaagde inhaal actie welke een waarschuwing oplevert. Echter p2 is dan wel verzekerd.

KCR weet zich na de stop en go toch nog terug te rijden naar p5 net achter Rotiko Racing welke p4 bekleden. Windje mee welke lang op p3 hebben gestreden komen dan in de tweede helft van de race toch wat tekort en worden p6. Gevolgd door Team x en  Slager Bouw en Auto service Ram welke beiden een goede race hebben laten zien.

Vreezen Totaalbouw pakt voor het klassement nog een extra punt voor de snelste race ronden en Rotiko Racing  het extra punt voor pole position.

 

  1. Vreezen Totaalbouw
  2. Auto service  Ram
  3. Karting Goes
  4. Rotiko Racing
  5. Team KCR
  6. Windje Mee
  7. Team-X
  8. Slager bouw en Auto

Wij kijken terug op een mooie race en hopen dit voort te zetten. Graag zien wij jullie allen op 24-03-2015 voor de volgende Bedrijven Competitie.


mrt 06, 2015 | Category: Algemeen kartnieuws, Bedrijvencompetitie, Karting Pro Nieuws, Raceverslagen | Comments: none