Like ons op Facebook

Openingstijden

Bedrijvencompetitie-12-04-15-130x130px

Team X pakt pole in de 9e bedrijvencompetitie.

Na de start liepen Team X en Slager Bouw & Autotechniek weg van de rest. Jan van Drongelen reed een goede stint voor Windje Mee en hield lange tijd iedereen achter zich. Ook Detlef Pahl van Kartinggoes reed een zeer goede stint, hij pakte de ene plaats na de andere en reed aan het einde van de eerste stint op de eerste plaats. Hij werd gevolgd door Team X op plaats 2 en Slager Bouw & Autotechniek op plaats 3. Leroy Jagesar, rijder voor Auto Ram, die een tijdje vast had gezeten achteraan was ondertussen al een paar plaatsen naar voren gereden.

Na de eerste wissels stond Kartinggoes nog steeds aan kop. Vreezen Totaalbouw was sterk vertegenwoordigd en nam plaats 2 in van Windje Mee. Ook dit  team was in stint twee zeer sterk, met rijder Tommy Klaassen. Auto Ram maakte in de tweede stint een hoop goed maar kwam niet verder dan de 4e plaats. Slager Bouw & Autotechniek viel iets terug, gevolgd door Team X.

In de laatste stint was het al duidelijk dat Kartinggoes zo’n grote voorsprong had dat ze verzekerd zouden zijn van de 1e plaats. Vincent van Rossum reed daarachter een goede stint voor Vreezen Totaalbouw het was ook al duidelijk dat zij verzekerd zouden zijn van de tweede plaats. Wel werd er nog heftig gestreden om de 3e plaats tussen Agnes Kouijzer van Auto Ram en Thijs Faasse van Windje Mee. Thijs reed een zeer goede verdedigende stint maar Agnes was toch net iets sneller, ze reed het gat dicht en ging Thijs daarna nog net op het nippertje voorbij. Ook om de 5e en 6e plaats werd hevig gestreden tussen Chris Meijer van Team X en Axel de Regt. Het was een lang gevecht waarbij Chris goed verdedigde en Axel een groot aantal keren tevergeefs probeerde er voorbij te komen. Op het laatst was er dan toch een klein gaatje en lukte het alsnog om in te halen.

 

De eindstand van de wedstrijd is als volgt:

  1. Kartinggoes
  2. Vreezen Totaalbouw
  3. Auto Ram
  4. Windje Mee
  5. Slager Bouw & Autotechniek
  6. Team X

mei 15, 2015 | Category: Algemeen kartnieuws, Bedrijvencompetitie, Karting Pro Nieuws | Comments: none