Like ons op Facebook

Openingstijden

Team Auto Ram heer en meester in 5e bedrijven competitie.

Dinsdag 03-02-2015. Race 5 van de bedrijven competitie staat op de agenda. Deze race wordt in normale richting gereden. Ivm de niet gereden race van 06-01-2015 heeft de wedstrijd leiding het besluit genomen om de structuur van links om en rechts om te handhaven.

Vandaag bestaat de kwalificatie uit 5 min kwalificeren. Beste tijd is start positie. De top 3 van afgelopen race kwalificeert gewoon mee echter tellen deze niet voor de start opstelling.

Frans  zet dan ook de pole neer voor Vreezen Team X gevolgd door Thijs voor windje mee daarna Vincent voor Vreezen totaal  p4 is voor Auto ram p5 Kartinggoes en p6 Rotiko.

Vervolgens gaan we van start. Zoals gewoonlijk 1 ronde achter de pace-kart en de race kan beginnen. Het is dan ook heel snel dat Auto Ram zich naar voor rijd en binnen een kleine 6 ronden neemt Auto Ram dan ook de leiding. Het is Karting Goes welke mee kunnen en zich naar p2 vechten ten koste van Vreezen totaal welke stabiel op p3 blijven en het tempo redelijk kunnen volgen.

Rotiko komt niet lekker in het ritme. Marcel lijkt in het begin het niet eens te kunnen worden met de kart en kan het tempo dan ook niet volgen. Rotiko weet dan toch nog terug te rijden naar p4.

Tot het einde van de race wordt er sportief gereden het veld ligt dan ook ver uit elkaar. Het is dan na twee uur Auto Ram wie de p1 pakt en Karting goes op p2 op 2 ronden weet te zetten. P3 is voor Vreezen totaal welke op hun beurt 1 ronde inleveren op Karting Goes. Echter met op 16 sec gevolgd door de p4 Rotiko. Team X en Windje mee sluiten de rij met respectievelijk p5 en p6.

We kijken terug op een nette race met veel verschillen in niveau. Maar ook naar een race vol sportiviteit en netheid. Wij hopen dat volgende race de twee afgemelde teams, Slager bouw en KCR ook weer van de partij zullen zijn om zo deze mooie race’s voort te zetten.

Wij danken jullie allen voor jullie komst en jullie sportiviteit.


feb 09, 2015 | Category: Algemeen kartnieuws, Bedrijvencompetitie, Karting Pro Nieuws, Raceverslagen | Comments: none