Like ons op Facebook

Openingstijden

Sunday Cup vol spanning en goede inhaalacties.

Zondag 29 maart 2015. In de kwalificatie werd pole position behaald door Leroy Jagesar. Op 2 Detlef Pahl, 3 Frits Raas, 4 Robin Glerum, 5 Ron Nowak, 6 Dairon Josiasse, 7 Jelle Hopstaken. Leroy gaf in de opwarmronde het tempo aan. Door op het juiste moment van start te gaan sloeg hij al gelijk een gat met Detlef. Deze kwam in gevecht met Frits om de 2e plaats, Frits kon er moeilijk langs. Daarachter waren Robin en Ron in gevecht om de 4e en 5e plaats. Daar weer achter een hevig gevecht tussen Dairon en Jelle. Voorin plaatste Frits een inhaalactie, Detlef liet toch wat ruimte over waardoor ze niet in de boarding kwamen vast te zitten. Frits was er voorbij en weg was hij ook gelijk, op jacht naar Leroy voor de 1e positie.
Het gevecht tussen Robin en Ron ging ondertussen onverhinderd door. Dairon moest plaats maken voor de nummer 1 en 2 en liet daarbij ook Jelle voorbij, maar maakte na een paar rondes een mooie actie op Jelle en pakte zijn positie weer terug. Frits reed ondertussen naar Leroy toe en ook hier volgde een hevige strijd om de 1e positie. Na een minuut of 10 maakte Frits een supermooie inhaalactie op Leroy en was er voorbij, en was daarmee eigenlijk verzekerd van de winst. Detlef kwam dichter bij Leroy maar moest het toch opgeven. Leroy bleef nog even achter Frits hangen maar moest daarmee genoegen nemen.
Robin ondertussen nog steeds in strijd met Ron, en Dairon reed weg van Jelle. Al met al lagen de rijders dicht bij elkaar qua tijden, alleen Frits was super en pakte dan ook de eerste plaats.
De uitslag:

 1. Frits Raas
  2. Leroy Jagesar
  3. Detlef Pahl
  4. Robin Glerum
  5. Ron Nowak
  6. Dairon Josiasse
  7. Jelle Hopstaken

 


apr 04, 2015 | Category: Algemeen kartnieuws, Karting Fun Nieuws, Raceverslagen | Comments: none