Like ons op Facebook

Openingstijden

bannerkarts610x300

Rotiko Racing pakt de eerste plaats in de tweede Bedrijven Competitie

De pole was voor Autoservice Ram. Calvin Streppel heeft deze eerste plaats gekwalificeerd en zo een extra punt voor zijn team gewonnen. Na een twijfelachtige start schiet Rotiko Racing een paar plaatsjes naar voren. Autoservice Ram behoudt zijn eerste plek, gevolgd door Slager Bouw en Automotive, Team X, Uithof Racing, Rotiko Racing, Wintje Mee, Vreezen Totaalbouw en Karting Goes. De laatste teams hadden strafgewicht bij zich, omdat ze de vorige race op het podium waren geƫindigd.

Al gauw ging Rotiko Racing er als een speer vandoor, deed mooie inhaalacties en pakte de eerste plaats in de race. Vreezen Totaalbouw reed ook een goede stint en pakte de tweede plaats. Autoservice Ram lag derde gevolgd door Uithof Racing. Karting Goes kwam heel hard naar voren, pakte tijdens een pitstop de derde plaats en gaf deze niet meer af.

Tijdens de pitstops werd er hier en daar wat gewisseld in posities, maar in de race werd dit weer goed gemaakt. Wintje Mee deed deze keer ook goed mee. De race zat echter zo dicht op elkaar dat je bij een verkeerde wissel gewoon twee plaatsen achter liep. Slager Bouw en Automotive overkwam dit en heeft lang vooraan gereden, maar werd uiteindelijk toch terug naar achteren gereden. De rijders van Team X hebben zichzelf verrast door een goede race te rijden en dicht bij de andere teams te blijven. Deze trainen regelmatig en plukken daar nu hun vruchten van.

Op het laatst werd er weer fel gestreden om een extra punt voor snelste ronde binnen te halen. De strijd ging tussen Rotiko Racing, Vreezen Totaalbouw en Autoservice Ram en werd uiteindelijk gewonnen door Rotiko Racing met Vreezen Totaalbouw op de tweede plaats en Karting Goes op de derde plaats.

Winnaars gefeliciteerd en tot ziens bij de volgende race!


okt 12, 2014 | Category: Algemeen kartnieuws, Bedrijvencompetitie, Karting Pro Nieuws, Raceverslagen | Comments: none