Like ons op Facebook

Openingstijden

BC dec 14

Raceverslag Bedrijven Competitie 2-12-2014

Overtuigende winst voor Rotiko racing.

4e race bedrijven competitie. Deze keer wordt er tegengesteld gereden. Vanaf deze race wordt het deelnemers veld aangevuld door Team KCR, welke de verdere competitie zullen deelnemen aan de bedrijven competitie. Autoram heeft deze race 3 rijders wat betekent loten welke rijder 2x rijdt. Leroy wordt geloot en zal dus 2x rijden.

Om 19.30 uur starten we dan ook met de kwalificatie. In 1 rondje moet de tijd gezet worden. Pole position is er voor Vreezen totaal bouw, p2 Team X, p3 Slager bouw en auto, p4 Windje mee, p5 Team KCR, p6 Rotiko racing, p7 autoram en op p8 Karting Goes.

Met de start opstelling bekend, kunnen we gaan starten met race 4 van de bedrijven competitie.

De start verloopt zonder problemen. Meteen bij de start worden er al plaatsen gewonnen door Rotiko, Autoram en karting Goes. Na de eerste pitstops kan Rotiko het verschil gaan maken. Rotiko rijdt zich dan ook snel los van de rest van het veld. Zo ook Autoram en karting Goes. Deze 3 teams weten al snel de top 3 te bepalen.

Met name in het achterveld wordt voor elke positie gestreden. KCR en windje mee zijn een groot deel van de race met elkaar in gevecht. KCR maakt het windje mee bijna onmogelijk om in te halen door keurig defensief te gaan rijden. Complimenten voor Wout van team KCR welke zodanig blokte dat Tommy van Windje mee bijna geen kansen kreeg. Dit zonder al te veel in te leveren op ronde tijden. Echter moet Wout van KCR toch opgeven en Tommy van Windje mee laten gaan.

Bijna aan het einde van de race wordt er nog een waarschuwing toegekend aan Marcel voor Rotiko racing. Aanleiding: een onnodige actie op een achterblijver  tijdens een blauwe vlag.

Snelste race ronde wordt geklokt door Marcel voor Rotiko racing met een tijd van 42.434. Rotiko wint dan ook overtuigend met 2 ronden voorsprong op Karting Goes en Autoram.

  1. Rotiko
  2. Karting goes
  3. Autoram
  4. Vreezen totaal
  5. Team X
  6. Slager bouw en auto
  7. Windje mee
  8. Team KCR

dec 07, 2014 | Category: Algemeen kartnieuws, Bedrijvencompetitie, Karting Pro Nieuws, Raceverslagen | Comments: none