Like ons op Facebook

Openingstijden

Kartinggoes pakt overwinning en één punt extra voor de snelste ronde

Na de kwalificatie ging het veld los met op de eerste startrij Kartcentrum Roosendaal- welke tijdens de kwalificatie de pole position verzekerde- gevolgd door; Rotiko Racing, Slager Auto en Bouwtechniek, Windje mee, Kartinggoes, Autoservice Ram en tot slot Vreezen Totaalbouw.

In de openingsfase reed Kartcentrum Roosendaal (KCR) weg van de rest met rijder Stanley Geerlings. Al gauw werd deze op de hielen gezeten door Rotiko Racing met Ron Nowak, en daarachter Slager met Romario Vermaas. Kort daarna kwam Kartinggoes sterk opzetten met Detlef Phal, welke al gauw aan kop reed, gevolgd door Rotiko Racing en daarachter Autoservice Ram met Leroy Jagesar. Daarachter Vreezen Totaalbouw met Frans van den Bergen. Daar weer achter KCR gevolgd door Windje Mee.

Al snel vonden hier en daar inhaalacties plaats en wisselden de teams stuivertje. De gehele race werd er heftig gestreden totdat in de laatste stint Kartinggoes met één ronde voorsprong niet meer in te halen was door de andere teams. Deze bouwen hun voorsprong alleen nog maar verder uit. Ook Vreezen totaalbouw met rijder Vincent van Rossum reed een zeer sterke laatste stint gevolgd door Autoservice Ram met Agnes Kouijzer, die ook goed op dreef was. Daarachter volgde KCR met Ian Verschoor, een zeer jonge rijder met veel talent. Team Windje mee had de wind tegen deze wedstrijd omdat dit team met invallers moest rijden. Hun snelste rijder, Tommy Klaassen, was opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat ondertussen weer goed met hem, wij wensen hem allen een spoedig herstel. Rotiko Racing was verzekerd van de tweede plaats met als laatste rijder René Nowak, deze strijdend voor de snelste tijd. Deze ging echter naar Kartinggoes, gereden door Robin Glerum. De strijd ging tot het laatst hevig door tussen Vreezen en AutoRam.  Agnes was goed op stoom en maakte net voor het einde van de tijd een supermooie inhaalactie op Vincent. Hierna werd de strijd voortgezet maar ging de derde plaats uiteindelijk naar Autoservice Ram. Team X had pech, dankzij veel zieke rijders konden zij helaas niet van start gaan.

Uitslag van de race:

  1. Kartinggoes
  2. Rotiko Racing
  3. Autoserice Ram
  4. Vreezen Totaalbouw
  5. Kartcentrum Roosendaal
  6. Windje Mee
  7. Slager Bouw en Autotechniek
  8. Team X

 

 

 


mrt 27, 2015 | Category: Algemeen kartnieuws, Bedrijvencompetitie, Karting Pro Nieuws, Raceverslagen | Comments: none