Openingstijden

Contact

Indoorkarting Rama Goes
Da Vinciplein 1 (voorheen Nobelweg 6)
4462 GX Goes
Tel.: 0113-250463
Mob.nr.: 06-53212812
E-mail: info@kartinggoes.com

Karting Kids

Hoi, welkom op de pagina van de kidsclub!

Wil jij net als alle bekende formule 1 coureurs over het circuit rond zoeven en bekroond worden tot een echte kampioen, kom dan snel naar Indoor Karting Goes en volg de lessen tijdens de KIDSCLUB! Want je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het echte werk! En wie weet zien we jou dan over een paar jaar tussen de formule 1 coureurs op tv.

Wat houdt de Kidsclub in?

Je leert op spelenderwijs karten en alles wat er mee te maken heeft, samen met andere jongens en meisjes onder begeleiding van een instructeur.

Wat gaan we je leren?

  • Inhalen
  • Kart controle
  • Vlaggencodes
  • Ideale lijn rijden
  • Technisch gedeelte van de kart

Elk kartles duurt ruim 2 uur en bestaat uit een stukje theorie en een praktijk gedeelte. De kidsclub bestaat uit 10 lessen. Kom samen met je ouders kijken hoe leuk karten is.
De Kidsclub duurt van 10:00 tot 14:00 uur.

Kosten per KC: € 25,00 p.p.

 Junior Kart Races

!! Ben je 12 jaar of ouder dan mag je meedoen aan de Junior Kart Races.

De Junior Kart Races zijn bedoeld voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar die al enkele jaren de kidsclub hebben gevolgd en toe zijn aan een nieuwe uitdaging.
De eerste heat is vrij trainen, hierbij zal de instructeur je tips en/of aanwijzingen geven om zodoende die laatste paar tienden van de tijd af te halen. Daarna volgt er de kwalificatie waarin je alles op alles moeten zetten om een snelle tijd te noteren. De uitslag van die kwalificatie bepaalt vervolgens de startopstelling van de race. De race word verreden met het zogeheten positiespel, er worden dus geen blauwe vlaggen gezwaaid tenzij er iemand op een ronde word gezet.

Wanneer: zondag
Aanvang : 10:00 uur
Einde: +/- 14:00 uur

Kosten per race: € 25,00 p.p.