Karts

 

Birelkarts

Voor wedstrijden en de recreanten die net wat meer willen, hebben wij de Birel-wedstrijdkarts. Deze karts zijn ongeveer 2 seconden per ronde sneller dan de Stratos karts.
Momenteel zijn ze uitgerust met Vega banden, deze geven extreem veel grip in de bochten.
Ook deze karts zijn uitgerust met de gestoffeerde Tillet stoel en een Honda 200GX motor met 6 ½  pk. Deze snelle kart rijden in apparte heats, dus niet in dezelfde heats als de Stratos-karts.

 

Senior/Pro karts

Bij Indoor Karting Goes rijden we met het beste materieel. De Stratos Goldstar kart is van Engels/Amerikaanse makelij en het neusje van de zalm wat indoor karts betreft.
Een perfect ontwikkelde kart die veilig is voor de bestuurder, een optimale wegligging en comfortabele zithouding heeft. De kart is onder andere uitgerust met een met stof beklede TILLET stoel, hydraulisch remsysteem, verstelbare pedalen en axle cover.
Er ligt een Honda GX 200cc motor in deze professionele kart en is bovenaan voorzien van een cover. De benzinetank zit vooraan tussen de benen van de coureur zodat er geen kans is op brandgevaar.
Deze karts zijn geschikt voor iedereen die groter is dan 1.35 meter, de leeftijd speelt geen rol. Wel zijn er voor kinderen vanaf 6 jaar (vanaf 1,25m) kinderkarts beschikbaar.

Kinderkarts

De kinderkarts zijn van het merk Eglem. Iedere kart is voorzien van verstelbare pedalen, verstelbare stoel en een gordel. De motoren in de kinderkarts zijn een lichtere versie van de Honda GX 200cc die in de senior/pro kart ligt. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen. Tevens zijn alle karts voorzien van een hydraulisch rem.
In totaal hebben we nu 10 nieuwe kinderkarts. Hiermee hopen we de bezoekende kids en de groeiende kidsclub nog beter van dienst te kunnen zijn.

Duokarts!

Indoor Karting Goes is in het bezit van een duo-kart! Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om mee te rijden met een ervaren karter! En krijgt iedereen de kans om het kart spektakel een keer mee te maken!
Deze kart is voor mensen waarbij het niet mogelijk is om alleen te karten vanwege lengte, onervarenheid, beperking of ouder-kind combinatie. Ook kan deze kart worden ingezet bij de kartlessen voor de ideale lijnen!
Deze kart is voorzien van een veiligheidsgordel en voldoet zoals al onze karts aan de geldende veiligheidsnormen.