Like ons op Facebook

Openingstijden

Introductie

Indoor Karting Rama Goes

 


De Open Zeeuws Kampioenschappen en de lessen van Tim Coronel zijn inmiddels onder
grote belangstelling verreden.

Indoor Karting Rama Goes is gevestigd in de Zeelandhallen te Goes en door de ligging aan de rand van deze gezellige stad eenvoudig bereikbaar. Met de enorme faciliteiten die deze hallen bieden kan men hier spreken over een vrij uniek kart gebeuren. Bij ons vind je één van Europa’s grootste indoor karting events.
Je rijdt er met de perfect verzorgde 200 cc sterke Stratos racekarts op een uitdagende kartbaan met een lengte van maar liefst 750 meter op een oppervlakte van 4.500 m²!
Bovendien houdt een computergestuurd timing-systeem (te volgen op tien monitoren) alle gegevens bij zoals klassering, beste rondetijd, gemiddelde tijd, aantal ronden, enz.

Ook voor de bezoekers die voor de gezelligheid komen, of om vrienden en/of familie te supporteren, is er een speciaal camera systeem gemonteerd waardoor het voor hen mogelijk is om via een groot LCD scherm alle acties te volgen.

Ons team van vakmensen begeleidt u ten alle tijden en stelt u race-overalls en helmen ter beschikking. Dit voor optimaal plezier en niet te vergeten, de veiligheid.
Na de race is er de mogelijkheid gezellig na te praten met een hapje en drankje in onze kantine.
En voor wie meer trek heeft, ook maaltijden, broodjes en snacks staan op onze menukaart!

Ontdek ook dat karten de ultieme ontspanning en sensatie biedt. Niet alleen voor individuen maar ook voor groepen en bedrijven is karten een echt teambuildings event! We bieden een diversiteit aan gezellige en sportieve arrangementen. Wat is er leuker om de sfeer binnen een groep of bedrijf te verbeteren door er met z’n allen met 70 km/uur tegenaan te gaan en aansluitend te genieten van een barbecue?

Niet alleen karten is mogelijk in de Zeelandhallen. Er zijn nog meerdere activiteiten waar u van kunt gaan genieten. In het Leisure Center kunt u een film gaan kijken in één van de vier bioscoop zalen, gezellig bowlen of de inwendige mens verwennen in het WOK restaurant.

Redenen genoeg om een bezoek te brengen aan Indoor Karting Rama Goes en de Zeelandhallen!